2009. március 9., hétfő

Meglepi nekem!

Ma befejeztem egy kis cicát, amit eredetileg a saját hálónkba szántam, mint álló dísz, sóval kitömve.Persze, hogy amikor Barnusom meglátta neki kellett, de vatelinnel, hogy alvás közben ölelgethesse.(Persze Zsanikámnak is kell rózsaszínben)
Ma megleptem magam egy táskával a hozzátartozó neszesszerrel és egy telefontartóval. A táska egy turkálóból vett fekete anyagból készült shadow trapuntó technikával. Most egy fehérebb organzát választottam hozzá, így ezüstösebb lett a végeredmény.A telefontartóra és a neszesszerre és a táska pántjára nem tettem.










.




5 megjegyzés:

  1. megkérdezhetem, hogyan készíted ezt az organzás shadow trapuntót? Nagyon érdekelne, tetszik, amit csináltál, mind a kép, mind a táska!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon egyszerű, csak munkás.
    Annyiban tér el a hagyományos trapuntótól, hogy a mintát az organzára készítem el és utána az organzával együtt (teljes felületen van az organza) kukacolom le az anyagra (pl a lilára, vagy a feketére). Én nagyon szeretem, persze nekem a trapuntó a kedvencem.
    Itt http://cadouri-din-inima.blogspot.com/2008/06/new-shadow-trapunto-quilt-un-nou-quilt.html láttam meg, ő nagyon profi benne, érdemes megnézni

    VálaszTörlés
  3. Helyes a cica! De miért só? Gondolom ezt írták valahol?
    Csak azért kérdem, mert a só magába szívja a nedvességet (feltételezem) biztosan száraz a lakásotok, én a nedvességgel küzdök, nem mernék sót rakni bele, mondjuk valami egyéb babos, rizses dolog meg drága lenne - a cica nagynak tűnik - hmmm. esetleg homok, az aljába meg valami nehezék még.
    Erre mondom magamnak, hogy irigylem a problémáimat.... ;-) ;-)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, Flor, megnézem! :o)

    VálaszTörlés
  5. Juhizs nálunk padlófűtés van, nagyon száraz a levegő, úgyhogy a só jónak tűnik, de tényleg ajánlották. Persze a végén nem kerül bele ilyesmi, mert akkor nem jó ölelgetni.

    VálaszTörlés