2009. január 30., péntek

Férfi gondolatok

Ma kaptam egy vicces emailt(nem nekem szól, csak poénos monológként kaptam). Vajon tényleg ezt gondolják rólunk?

Kedves Szerelmem!Kapcsolatunk zökkenőmentességét biztosítandó, ajánlatosnak tartanám részedről a következő 20 pont tudomásul vételét és betartását:
1. Nagy lány vagy már. Tanuld meg a WC-deszka használatát. Ha fel van hajtva, akkor hajtsd le. Hallottál engem egyszer is nyavalyogni amiatt, hogy le van hajtva???
2. Próbálj meg együtt élni azzal, hogy nem mindig csak Rád gondolok.
3. A - nem fizikai fájdalom által kiváltott - sírást automatikusan zsarolásnak veszem a részedről.
4. Ha akarsz valamit, akkor mondd ki egyenesen. A finom célzás nem elég, sőt, a durva se! MONDD KI!!!
5. Nem emlékszem a dátumokra. Ezért jelöld be a szülinapokat és évfordulókat a naptárban, és többször szólj is a jeles alkalmak előtt.
6. Amint tudod összesen 3 pár cipőm és 6 pólóm van. Miből gondolod, hogy ki tudom választani az a cipőt a te harminc páradból, ami megy a ruhádhoz???
7. Az "igen" és a "nem" szerintem teljesen elfogadható válasz majdnem minden kérdésre.
8. Csak akkor gyere hozzám valamilyen problémáddal, ha azt akarod, hogy segítsek megoldani. Én erre vagyok rendszeresítve. Ha csak együttérzést vársz, akkor fordulj bizalommal a barátnőidhez, mert ők meg arra...
9. Bármit is mondtam vagy tettem évekkel ezelőtt azt mostani vitákban már nem ér előrángatni. Legyen mondjuk 1 hét a kapcsolatunkban az elévülési idő.
10. Ha azt gondolod magadról, hogy felszedtél egy pár kilót, akkor az valószínűleg úgy is van. Ne kérdezd meg tőlem. Úgyis elmismásolom a választ, vagy hazudni fogok.
11. Ha valamit mondtam, és azt kétféleképpen tudod érteni, és az egyik elszomorít vagy feldühít, akkor a másikat értettem.
12. Vagy azt mondd meg, hogy mit csináljak, vagy azt, hogy hogyan. A kettőt együtt sose. Mert ha tudod, hogy mit és hogyan kell megcsinálni, akkor csináld meg magad!
13. Tedd túl magad azon, hogy a kapcsolatunk sose lesz olyan többé, mint amilyen az első két hónapban volt, amikor elkezdtünk járni.
14. A férfiak 16 szint érzékelnek, mint a Windows alap beállítása. Nekünk a mályva az egy virág, a narancs meg a barack pedig gyümölcsök, és nem színek. A bézsről meg még mindig nem tudom, hogy mi a fene lehet...
15. Nem vagyok gondolat olvasó és nem is leszek soha. És ezen képesség hiánya nem bizonyíték arra, hogy hogy egyáltalán nem érdekelsz.
16. Ha megkérdezem tőled, hogy "mi a baj?", és erre te azt válaszolod, hogy "semmi", akkor hiába tudom, hogy van valami bajod, nem kérdezem meg újra. Hátha ezzel megúszom, hogy elmondd.
17. Ne tegyél fel olyan kérdést, amire nem vársz választ. Ha mégis ilyet tennél, akkor viszont készülj fel egy olyan egy válaszra, amit végképp nem akartál hallani.
18. Ha kimozdulunk otthonról, tök mindegy, hogy mi van rajtad!
19. Elég ruhád van!
20. Túl sok cipőd van!
Köszönöm, hogy ezt elolvastad. Igen, tudom, hogy ma este a kanapén kell majd aludnom. De tudod mit, nem is bánom. Majdnem olyan izgi, mint kempingezni.
Üdvözöl: a pasid

3 megjegyzés:

  1. :-))))

    Asszem ez a tipikus "fiúból van" gyönyörű mintapéldjája :-))))))

    VálaszTörlés
  2. Szerintem abszolút igaza van ! És ha ezt betartanánk, nem néznének ránk, mint az UFO-kra ( itt nem a befejezetlen munkákra gondoltam ). És valószínűleg kevesebb csalódás érne minket :))

    VálaszTörlés
  3. Igy leírva, mint nő tényleg magamra ismerek. Persze nem teljesen, de a lényeges pontokban .

    VálaszTörlés