2009. január 24., szombat

Bivaly éve


A kínai horoszkóp szerint most kezdődő év a bivaly éve lesz.


Legyen szó nehéz teher vontatásáról, iszapos föld felszántásáról vagy más nehéz teher hordásáról, a Bivaly mindig híven szolgálta az embert. Erős, szívós, megbízható és felelősségteljes segítőtárs. Ez a fajta kötelességtudat jellemző a Bivaly évére is. 2009-ben sok fontos esemény várható, és bár nem leszünk könnyű helyzetben, az esztendő mégis folyamatos fejlődést hoz, és sok, az emberiség számára meghatározó jelentőségű történelmi változást is tartogat.

A Bivaly éve az állhatatosság politikájának időszaka is. Számos új és hosszabb ideje hatalmon levő politikai vezető egyaránt tört lándzsát a fejlődés mellett, és ez fogja jellemezni az elkövetkező esztendőt is. A Bivaly évét a törvény és a rend jellemzi, ezért a hatalmat megkérdőjelezők erélyes válaszlépésekre számíthatnak. Tovább fejlődik az orvostudomány és a technológia, sok esetben több évi kutatómunka, vizsgálat és erőfeszítés hoz majd fontos eredményeket.
Sokak számára 2009 éve pozitív és előremutató esztendő lesz, ugyanakkor állhatatosságot is követel. Meg kell dolgozni az eredményekért, és időt kell arra hagyni, hogy az energia-befektetés meghozza a várt gyümölcsöt. A Bivaly lassan, de biztosan és kiszámíthatóan halad előre. Ez az év a hagyományos megoldásoknak és a tradicionális értékeknek kedvez, ezért sok embernek munkálkodnia kell a család életének jobbításán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése