2010. május 5., szerda

Friss termés , MESKA

Mostanában nagyon sokat töprengtem, hogy merjek -e a Meskára fellépni a munkáimmal? Lesz-e rá igény, vagy esetleg olyan rosszak, hogy nem kell majd senkinek?
Úgy döntöttem, hogy belevágok és ha nem sikerül, akkor legalább biztosan tudom, hogy hol vannak a korlátaim. Biztos, hogy lesznek  olyanok, akik majd azt írják, hogy mit keresek én ott a rossz, ízléstelen munkáimmal. Nagyon bizonytalan vagyok, mert hiába mondja a férjem, hogy jókat  varrok, de legyünk őszinték, ő családtag. Bár egyenes ember és mindig megmondja a véleményét.
Ha esetleg kíváncsi vagy a boltomra azt megtekintheted itt.
 Ennek alkalmából készültek ezek ( kivétel az utolsó poháralátétek):
Az első egy tavaszi-nyári szolidabb színhatású táska. Elől egy nagyobb zsebet rejt a lehajtás, belül egy kisebb van.Ez egy farmerből készült  kis nyuszi.Kulcstartó japán ruha formájában, az utolsó pedig poháralátét magamnak. ( Ez az utolsó elég sok hibával készült)

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépeket alkottál, a táska különösképpen tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is volt meg még lesz is kevésbé sikerült (nagyon elszúrt)munkám. Nagyon sokféle ízlésű ember van és biztos akad vevő a munkáidra.
    Ez a táska különösen tetszik, jó a színe és a fazonja sem mindennapi:)

    VálaszTörlés
  3. Jé, ezt a farmer nyuszit már meg is néztem a Meskán :) És nagyon szép, elegáns a táska is. Szerintem nyugodtan vágj bele, a legtöbben megtalálják a saját vevőkörüket. Nem gondolom, hogy ha nem lenne sikered a Meskán, az azt jelenti, hogy rosszak a munkáid, ahhoz, hogy elkeljenek sokkal több kell, mint szép termék. Tapasztalatom szerint az is, hogy gyakran tölts fel újakat, készíts szemezgetőt, stb., szóval kell nyüzsögni, sok időt el kell vele tölteni. Az meg egészen biztos, hogy ízlésesek :) És, ha a férjed egyenes ember, akkor biztos azt mondja, amit gondol, én is ilyen Apucival vagyok megáldva, és sokat segít a véleménye. Bizony, simán megmondja, ha valami nem tetszik, és szinte mindig igaza van :)
    Sok sikert!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon drukkolok, de tudom, hogy sikerülni fog!
    Lesz keletje a munkáidnak!

    VálaszTörlés