2010. május 29., szombat

Hátitáska

Mostanában nem varrok semmit, valahogy úgy érzem nem elég jók, nem tetszenek senkinek.A blogommal sem foglalkozom, egyszerűen nincs türelmem hozzá, varrni pedig pláne nincs. De azért muszáj volt a kislányomnak készíteni egy hátizsákot, mivel kirándulni mentek. Semmi különleges nincs benne, csak annyi, hogy  az elejére varrtam a keresztnevének kezdőbetűjét.

5 megjegyzés:

  1. Szia, nekem tetszenek amiket varrsz, de tudom mit érzel, vannak nálam is ilyen "válságok" :-)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nekem is tetszenek, úgyhogy húzd ki magad a gödörből és hajrá! Megéri hidd el.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is tetszenek a dolgaid, csak többnyire én is csendben nézelődök, tudom, jobb lenne a rendszeres visszajelzést, megerősítést, inspirációt kapna ez ember... de azt hiszem a bloggerek is rohanósan nézelődnek.
    Az meg külön tetszik, hogy ilyen jól megy Neked a kukacolós tűzés. Sok éve foltozok egy egyszerű géppel, csak most próbálkozom egy rugós talppal... de eddig csak idegbaj kerülgetett, ha belekezdtem...Nem tudom meg lehet-e ezt egyáltalán, legalább alapszinten tanulni, vagy kifejezetten jó érzék, tehetség kell hozzá. Ami nekem biztos nincs...

    VálaszTörlés
  4. Szép a betű meg az egész munka is. Mint mindig :-)
    Mindenkinek vannak rossz napjai, amikor a fehéret is feketének látja. Fel a fejjel! Most sincs semmi baj a munkáiddal, de minél többet varrsz, annál inkább csiszolódik a kivitelezés is és a stílusod is. (Hú, de okosat mondtam! :) )Nagyon drukkolok.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm a biztatást

    VálaszTörlés