2010. február 10., szerda

Fegyvert nem!

Sikerült a "kedvenc" óvónéninknek ismét kiborítania. Lehet, hogy csak én vagyok érzékeny, esetleg idegesebb az utóbbi időben, de most teljesen kiborított.
Azon már meg sem lepődök, hogy nem ül le a gyerekek közé játszani, hogy nem mennek ki az udvarra, akkor sem délután, ha szép idő van, de az, hogy a fiam nem öltözhet be a választott jelmezébe, mert fegyvert nem lehet vinni....
Tegnap nagy szomorúan jött haza, hogy a már két hete kiválasztott denevér jelmezt nem veheti fel, mert az fegyver és nem lehet bevinni. Azzal egyetértek, hogy fegyverszerű játéknak nincs helye az oviban ( nekünk egyáltalán nincs itthon ilyen), de akkor sem a jelmezt kell kitiltani, hanem a pisztolyt,kardot stb.
DE a denevér jelmezen vajon mi a fegyver?
Ha valaki ezt megtudja mondani nekem, akkor nagyon hálás lennék.

Most már csak azért is az lesz, különben is megvettem hozzá egy rakás anyagot az egyforma pólóhoz,nadrághoz. A szárnyat és a sapkát egy régi pólóból varrom. Próbálok minnél többet hasznosítani a farsang után is. ( Az ötlet valamelyik régi Praktikából van.)

5 megjegyzés:

  1. Kb. 15-17 évvel ezelőtt voltak Batman gyerekek, akik kiugrottak az ablakból, mert konkrétan elhitték, hogy ők denevéremberek és tudnak repülni. Emlékszem egy történetre, ahol a kissrác a 20.-ról kezdett szárnyalni... Nem élte túl. Lehet, hogy ettől olyan parások. (persze nem biztos....)

    VálaszTörlés
  2. Az én fiam most 23 éves, de ovis korában bizony Batman jelmeze volt a farsangon. Mégsem szállt le vagy fel!!

    VálaszTörlés
  3. Az én fiam egy nagyon aranyos, kedves, szolid kisfiú. Soha az eszébe nem jutna ilyesmi,de késhez, konnektorhoz sem nyultak a testvérével együtt sohasem.

    VálaszTörlés
  4. Ez egy baromság, lássuk be, valszeg az óvónéni sem nagyon tudná emgmagyarázni, mi a baja.

    Most, hogy látom a végeredményt, egyrészt gratulálok, másrészt vihogok, Mert amilyen helyes feje van a kölöknek, simán elmegy "savanyúság" elleni fegyvernek. Lehet, hogy említett néni ebben szenved. :)))

    VálaszTörlés
  5. Itt valami félreértés lehet, mert így szinte hihetetlen- denevér, mint fegyver!?

    VálaszTörlés