2010. április 9., péntek

Vírusos megbetegedés



Sohasem értettem meg, hogy emberek miért akarnak másoknak gondot, bajt okozni. Pláne úgy, hogy nem is ismerik, semmi problémájuk nem volt egymással.

Tegnap egy ismerős címről kaptam egy emailt. Szép nyugodtan megnyitottam és a gépem azt mondta, hogy "nem akarok többet dolgozni, beteg vagyok". Teljesen vége lett, be sem lehetett kapcsolni. Természetesen semelyik vírusírtó nem ismerte fel, nem is tudom minek van a gépen.

Szerencsére a férjem ért hozzá és megjavítja, de bosszúság, hogy mások tönkreteszik ....

3 megjegyzés:

  1. Sajnos, ez nagyon bosszantó, megértelek! Képzeld el, hogy én a saját fiam nevén bejelentkezve kaptam egy mailt, amit naná, hogy azonnal kinyitottam, miután 200 km-re tanul az otthonától! Kiderült, hogy közöm nincs a hirdetéshez... Nekem annyiban volt szerencsém, hogy "csak" átmenetileg fagyott le a gép és nálunk is a férjem hozta rendbe! Nem tudom, hogy kinek jó ez és miért pont ilyen szórakozást választ magának! Nagyon kell vigyázni!!!

    VálaszTörlés
  2. Ez szörnyű, nem értek hozzá, de úgy tudom, hogy jöhet olyan e-mail-címről is, amit ismerek és nem is az illető küldte...
    Lehet, hogy Nálad is ez volt, hogy nem az ismerősödtől jött valójában.

    VálaszTörlés
  3. Csak ismerős volt a cím, nem ismerőstől jött a levél. Remélem az én nevemben nem küldött ki a gép vírust, mert ezt is tudja a kis piszok.
    Igazából csak az bosszant, hogy a kifizetett írtó nem véd meg.

    VálaszTörlés