2009. április 14., kedd

Ovis párnák


Kaptam egy felkérést a pici fiam óvónénitől: varrjak párnát a gyerekeknek a csoportba. Először megijedtem, mert 30 gyerek jár hozzájuk. De a végén kiderült, hogy semmi különlegesre nem gondolt, csak egy jelképes kis párnácskára, amin a gyerekek hallgathatják a mesét .

Persze elvállaltam és most lett kész. Nem nagy dolog, csak a mennyiség volt nekem sok.
Remélem tetszeni fog nekik.
Minden szülő segít valamit - elsősorban az apukák - , elsősorban festésben, tereprendezésben kell a segítség. Sajnos az én férjem nagyon sokat dolgozik, sokszor még a hétvégén is. Ezért én vállalok mindenféle varrást és egyéb dolgokat ( pl. szalvétatehnikával készített képeket is készítettem nekik a különböző ünnepekre), mi ezzel segítjük az ovit.
Közben eltelt a húsvét is, a gyerekek nagyon élvezték. Festettünk tojást, feldíszítettük együtt a lakást. Mivel nagyon jó idő volt nagyon sokat voltunk az udvaron. Sajnos kevés még a lombos fa nálunk, ezért most tudunk csak kint lenni, a nyári nagy melegben be kell húzódni a lakásba.
De ilyenkor segítenek nekem virágot ültetni, locsolni.

2 megjegyzés:

  1. Én is mindig szívesen csinálok dolgokat az ovinknak, bölcsinknek. Tavaly pl. 40db párna és és paplan huzatot varrtam a piciknek a bölcsibe. A nagyobbik lányoméknak pedig kb. ugyan ennyi euritmia ruhát.
    Nagyon ügyes vagy és örülök, hogy vannak még ilyen anyukák, akik szívesen segítenek, ha arról van szó ;)
    Szép napot!
    Scotty

    VálaszTörlés
  2. Sajnos ebben a mai rohanó világban az emberek nem foglalkoznak a tágabb környezetükkel.
    A kislányom iskolájába is próbálkoztam már segíteni, de ott nincs rá igény

    VálaszTörlés